برای تهیه گزارش ها از هر نوعی، از زمان آغاز آن در طی مراحل ذهنی تا تدوین، بیان و انتقال آن، بایستی نهایت دقت را داشت. بنابراین در تمامی سازمان ها، گزارش و نحوه تنظیم آن یکی از مهم ترین بخش ها به شمار می رود که زمینه ساز تصمیم گیری های مناسب در درون سازمان می باشد.
در بسیاری از گزارش های ناقص، جدول های فراوان، جمع آوری اطلاعات به شکل موازی، کیفی نبودن گزارش ها، فقدان بازخورد و به کار گیری آنها برای تصمیم گیری، از عمده ترین مشکلات در برنامه ریزی ها و تصمیمات آن سازمان محسوب می شوند. لذا درک درست از روابط سازمانی، می تواند بر نحوه گزارش دهی صحیح تاثیر بسزایی داشته باشد.
مزیت گزارش دهی:
- اطلاع از نقاط قوت و ضعف
- زمینه ساز ارزیابی میزان موفقیت
- فراهم کننده امکان تنبیه و تشویق پرسنل
حسابداری مدیریت:
حسابداری مدیریت در واقع اطلاعات بسیار مهمی را برای شرکت ایجاد می کند که در این راستا کمک می کند تا شرکت به اهداف بلند مدت خود نزدیک گردد. همچنین، حسابداری مدیریت می تواند با کنترل و نظارت اشتباه و نادرست در درآمد ها و هزینه ها و همچنین با ارائه اطلاعات مالی غلط از شرکت، شرکت را از مسیر صعودی خود دور نماید. بنابراین بایستی دقت نمود که اطلاعات مالی به تنهایی می تواند خطا های تصمیم گیری را بیشتر و بزرگ تر نماید.
استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری، فکس آنلاین و… برای افزایش راندمان سازمان ها پیشنهاد می شود.
توجه به معیار های غیر مالی:
در بازار های مالی رقابتی، باید به معیار های غیر مالی نیز توجه ویژه ای داشت زیرا موفقیت در این بازار ها مستلزم کسب اطلاعات بلند مدت و کوتاه مدت مالی و غیر مالی است. لذا می توان گفت که حسابداری مدیریت با تحلیل اطلاعات مدیریت هزینه می تواند در بقای سازمان تاثیر بسیار زیاد و مهمی داشته باشد که نتیجه تجزیه و تحلیل اطلاعات حسابداری ابری و بهای تمام شده بر عهده بخش حسابداری مدیریت می باشد.
همچنین بخش حسابداری آنلاین ارزان مالی وظیفه دارد که تمامی اطلاعات و داده های مالی را در اسناد حسابداری به ثبت برساند و آنها را به گزارشات مالی تبدیل کند و سپس این گزارشات آماده شده را به مراجع قانونی و دولتی ارائه نماید. پس از اتمام روند لازم است که این گزارشات در آرشیو و بایگانی نگهداری شوند.
منبع:
- ۰۰/۱۱/۱۵