my blog yar

  • ۰
  • ۰

چه نامی برای فایل رزومه کاری یا سی وی مناسب است؟ فایل رزومه را با چه اسمی ذخیره کنیم و برای شرکت ها بفرستیم؟
زمانی که می خواهید فایل رزومه تان را نام گذاری کنید، حتماً باید نام شما درون اسم رزومه قرار داشته باشد. با این کار وقتی برای استخدام در یک شرکت اپلای می کنید، مسئول کارگزینی شرکت خیلی راحت تر رزومه شما را پیدا می کند.

در ضمن ممکن است چند مدیر بخواهند رزومه شما را ببینند؛ با نام گذاری صحیح فایل، زمانی که فایل رزومه تان بین مدیران به اشتراک گذاشته می شود، امکان پیگیری و تشخیص رزومه تان برای آن ها خیلی راحت می شود. زمانی که رزومه تان را برای شرکت ها ایمیل می کنید، نام فایل رزومه، اولین چیزی ست که آن ها خواهند دید.

برای تبدیل تاریخ شمسی به میلادی می توانید از تقویم آنلاین استفاده کنید.

 

چگونه نام فایل رزومه را انتخاب کنیم؟

هرگز از اسم هایی مانند رزومه، رزومه نهایی، رزومه کاری و غیره استفاده نکنید. با این روش نمی توان فایل رزومه شما را در بین سایر رزومه ها تشخیص داد و پیدا کرد. در عوض نام خودتان را به عنوان نام رزومه استفاده کنید. مثلاً می توانید این طور نام گذاری کنید : Amin-Saeedi-Nejad-Resume

 

روش های ذخیره سازی رزومه

به جز حالتی که خودِ شرکت فرمت رزومه و نحوه ارسال رزومه را مشخص کرده باشد، شما رزومه تان را در قالب Word یا PDF برای شرکت ها ارسال کنید. بهتر است برای حفظ حالت اصلی رزومه، فایل رزومه تان را در قالب PDF ذخیره و برای آن ها ارسال کنید.

در اکثر موارد شرکت های استخدام کننده شرایط و کیفیت ارسال ایمیل و رزومه را تعیین می کنند؛ خیلی مراقب باشید که طبق دستورالعمل های آن ها رفتار کنید. اگر دستورالعمل های آن ها را نادیده بگیرید، ممکن است آن ها نیز شما را نادیده بگیرند! پس ریسک نکنید و بیهوده شانس استخدام خودتان را پایین نیاورید.

بهتر است یک فولدر مخصوص فایل های رزومه خود بسازید و نسخه های مختلف و ویرایش شده رزومه تان را در آن ذخیره سازی کنید. برای این کار می توانید هنگام دانلود فایل ورد رزومه از سایت سی وی بیلدر می توانید هم نام و هم محل ذخیره سازی فایل را تغییر دهید.

البته می توانید پس از دانلود و باز کردن فایل نیز این کار را انجام دهید. به این صورت که بر روی گزینه Save as کلیک می کنید و محل ذخیره سازی و همین طور نام فایل رزومه را تغییر می دهید.

در ضمن برای استفاده از نسخه پی دی اف رزومه تان دو راه دارید:

  1.  مستقیماً از نسخه های PDF رزومه استفاده کنید و فایل PDF آن را از سایت رزومه ساز ما دانلود کنید.
  2. فایل ورد رزومه را دانلود کرده و از قسمت Save as و در بخش Format آن را به صورت PDF ذخیره کنید.

اگر می خواهید از طریق ارسال ایمیل درخواست کار بدهید، می توانید از این روش ها برای ذخیره سازی فایل خود استفاده کنید.

نوشتن رزومه شغلی

نکات انتخاب نام برای فایل رزومه

در این قسمت شما می توانید نکات مربوط به نام گذاری و همینطور نکات مربوط به رزومه را مطالعه نمایید.

 

رزومه تان را “رزومه” یا “Resume” نام گذاری نکنید.

تقریباٌ نام رزومه ی یک سوم کارجویان و متقاضیان استخدام “Resume” است. اما resume زمانی که بر روی کامپیوتر شخصی یا موبایل شما باشد معنا پیدا می کند! اما در کامپیوتر مدیر منابع انسانی شرکت، این فایل، یکی از هزاران Resume ای است که در سیستم کامپیوتری او به این نام ذخیره شده اند.
با بکار بردن این نوع کلمات عمومی و رایج، شما شانس شاخص شدن و برند کردن نام خودتان را از دست می دهید.

 

 شما مجبور نیستید از حروف کوچک استفاده کنید.

اگر نام گذاری تان به زبان انگلیسی ست، سعی کنید کلمات را با حروف بزرگ شروع کنید. البته در رزومه فارسی و شرکت های ایرانی شاید این مسئله به چشم نیاید، اما در رزومه انگلیسی، زمانی که خواننده رزومه این روش نام گذاری (یعنی نوشتن تمامی کلمات با حروف کوچک) ببیند، ناخواسته این حس در او القا می شود که شما فردی تنبل هستید و حتی زحمت نوشتن یک حرف بزرگ در هر کلمه را به خود نداده اید یا این که نمی دانستید باید این کار را انجام دهید و سواد این کار را ندارید!

 

 رزومه را بازخوانی کنید.

غیر قابل باور است که در یک رزومه یکی دو صفحه ای ایرادات گرامری، غلط املایی و خطای نشانه گذاری وجود داشته باشد. وقتی نتوانید چنین کاری را بدون خط انجام دهید، این پیام را به آن کارفرما و مدیر شرکت انتقال می دهید که شما در انجام کارهای شرکت دقت لازم را به خرج نخواهید داد.
دیدن خطای رزومه برای مدیر شرکت یعنی نیروی کم دقت، سهل انگار و غیر قابل اعتماد و هیچ مدیری چنین نیرویی را استخدام نمی کند!
خطای رزومه نویسی برابر است با حذف رزومه و از دست دادن شانس استخدام! پس حتماً رزومه تان را بازخوانی کنید و از شخص دیگری هم بخواهید که این کار را برای شما انجام دهد و رزومه تان را اصلاح کند.

 

منبع:

https://blog.yar.cloud/%da%86%da%af%d9%88%d9%86%d9%87-%d9%81%d8%a7%db%8c%d9%84-%d8%b1%d8%b2%d9%88%d9%85%d9%87-%d8%ae%d9%88%d8%af-%d8%b1%d8%a7-%d9%86%d8%a7%d9%85-%da%af%d8%b0%d8%a7%d8%b1%db%8c-%da%a9%d9%86%db%8c%d9%85%d8%9f/

  • ۰۰/۰۷/۰۳
  • roza estar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی